Despre noi

Magie din natură

Charme Cosmetics s-a născut din dragoste pentru viață, oameni și mediu. Am creat Charme Cosmetics din dorința de a promova produsele cosmetice naturale.

Esența a tot ceea ce facem este să ghidăm oamenii către natură, pentru că suntem responsabili pentru ceea ce conțin produsele noastre, dar și pentru rezultatele pe care le au. Am devenit pe parcurs un aliat al naturii, contribuind mereu la construirea armoniei între frumusețe și sănătate.

Punem accent pe beneficiile reale ale plantelor.

Gândește-te la cea mai bună prietenă a ta

Când te gândești la noi, e ca și cum te-ai gândi la cea mai bună prietenă a ta: suntem alături la nevoie, oferim sfaturi pentru sănătate și înfrumusețare, nu te părăsim niciodată la greu.

De aceea, trăsăturile noastre sunt:

Puritatea: folosim formule naturale cu peste 98% ingrediente naturale

Calitatea: produsele noastre au concentrație mare de ingredient activ, și nu au parfum de sinteză, coloranți artificiali, conservanți artificiali și derivați petrochimici

Etica: pentru că respectăm atât mediul înconjurător cât și oamenii, și nu realizăm niciodată teste pe animale

Grija pentru Trup și Suflet: mizăm pe momentele de încântare, mângâiere, seri mai calde și liniștite, și aducem un plus de lumină pe chipul și în sufletul consumatorilor.

Fiecare femeie apreciază când ești alături de ea

Deși fiecare femeie este unică, toate apreciază când ești alături de ele. Produsele noastre sunt pentru femeile care înțeleg importanța unei vieți echilibrate și care se bucură de momentele care fac cu adevărat viața mai specială.

Ne adresăm femeilor care prețuiesc clipele de seninătate și de fericire, și care știu cu adevărat că sănătatea înseamnă frumusețe, iar frumusețea înseamnă sănătate.