Camfocin - cremă antireumatică și antiinflamatoare

1032 Lei
in stoc
+

Actiuni
Antireumatic puternic, rubefiant, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, incalzitor, antitusiv, antiinfectios respirator, stimulent general, excelent activator al circulatiei periferice.

Indicatii externe:
Lombosciatica, dureri lombare de diferite etiologii, nevralgii diverse, poliartrita reumatoida, dureri reumatice (in special cele care se agraveaza la frig), stari pregripale, rigiditate si durere articulara, tendinita, dureri de rinichi produe de frig, adjuvant in tratarea cistitelor, nefritelor, a infectiilor reno-urinare (se aplia pe zona lombara); adjuvant in pareze, intindere musculara, crampe musculare, dureri musculare care se agraveaza la frig, astenie fizica si nervoasa.

Pentru frumusete:
In cantitati foarte mici se foloseste pentru tratarea tenului ofilit. Se foloseste ca si crema de corp pentru persoanele cu sensiblitate la frig, cu piele ciatonica (care capata rapid o nuanta vinetie la contactul cu frig)

Precautii si contraindicatii:
Inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa faceti un test aplicand pe piele o cantitate mica de crema si observand care este reactia. Daca apar senzatii neplacute de iritare, inflamatie, daca apare inrosirea pielii nu va fi folosit acest produs.

Aplicare
In general cremele si unguentele nu se aplica , mai ales in strat gros, pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate deoarece creeaza un mediu de anaerobioza foarte propice dezvoltarii microorganismelor.

Compozitie: mineral aqua, fenoxietanol, etilhexilglicerina,15% extracte de ardei uite si camfor
Cantitate: 50 ml

Posibil interesat de