Cremă Aromplant

1032 Lei
in stoc
+

Actiuni
Antiseptic puternic, antiinflamator puternic, antibacterian, bronhodilatator, favorizeaza si usureaza respiratia, febrifug usor, relaxant, racoritor.

Indicatii externe
Tuse de diverse etiologii, stari pre-gripale si gripale, sinuzita, bronsita, reumatism, stari febrile, prurit (mancarimi ale pielii), cefalee (dureri de cap)

Cosmetica
In cantitati foarte mici se foloseste pentru tratarea tenului ofilit. 
Ca si crema de corp pentru persoanele cu sensibilitate crescuta la frig, cu piele cianotica ( care capata rapid o culoare vinetie la contactul cu frigul ) ;foarte buna in masajul terapeutic de destresare ; indicat persoanelor obosite, care sufera de surmenaj intelectual, astenice; excelenta in masajul reflexogen, in special in cel plantar (efectuat in talpa)
Este o crema naturala cu extracte din plante si uleiuri volatile.

Aplicare
In general cremele si unguentele nu se aplica, mai ales in strat gros, pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate deoarece creeaza un mediu de anaerobioza foarte propice dezvoltarii microorganismelor.

Precautii si contraindicatii
Alergii la oricare dintre componentele produsului.
Inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa faceti un test aplicand pe piele o cantitate mica de crema si observand care este reactia. Daca apar senzatii neplacute de iritare, inflamatie, daca apare inrosirea pielii nu va fi folosit acest produs.

Administrare
- in tuse, stari pre-gripale, gripale si bronsite. Se aplica local, in zona pieptului de 3 oripe zi
- in sinuzita se aplica local in zona fruntii de 3 ori pe zi
- in reumatism si prurit se aplica local pe zona afectata de 3-4 ori pe zi.

Compozitie: 
Cantitate: 50 grame

Posibil interesat de